Härligt väder !!

Idag har det varit ett underbart väder med sol och 5 minusgrader ute. Vi har fått lite snö så att det täcker marken, några centimeter är det kanske. Skönt är det för det är rena hundar efter promenad. Så efter lite fix inne gick vi ut och tog en promenad på 6km och på vägen hem gick vi över skogen så JoJo får springa av sig och både Elsa och Wilma tycker det är så roligt att gå i skogen, leta efter spår och käka har/rådjursbajs 😀

Nu har det gått 1år sedan som vi hämtade hem vår JoJo bus ❤️
Hon är nu en mycket glad ung dam, är en vilde, 😜galning med mycket energi som fram i skogen men vid stilla stunder blir väldigt gosig och kelen. Vårt lilla energiknippe
Man får sig många glad skratt ibland med denna galning. Hon har nu blivit 14 mån och är full av energi och när man tränar lite moment inför startklass eller något annat är en utmaning för det tär på ens tålamodet då hon aldrig får nog, vill inte sitta kvar, vill bara jobba mer. Och det här att får sitta och vänta är inget roligt, skäller som en galning och talar om att; nu är det minsann min tur igen, fort matte, jag vill jobba nuu !!!

 

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s