Snöigt och kallt !

Ja nu har vi äntligen fått snö så nu slipper man skitiga och blöta hundar. Undrar hur länge det kommer att ligga kvar tro. ?? Det behövs verkligen bli lite vinter och kallt, jag är så trött på det blöta regniga, tråkiga mörka som har varit ett tag. Nu blir det i alla fall ljusare med snön och nu går vi mot ljusare tider 🙂 så härligt.

Det har snöat, det började igår kväll och även snöat idag men det har blåst en del så det har bildats drev så det är svårt att se hur mycket det har kommit. Blåsten gör att kyleffekten blir -10 grader ute så det var inte så skönt att gå en promenad med hundarna på förmiddagen. Då snöade det rejält också så det fick bli en kort promenad, JoJo fick i alla fall rusa av sig lite. Alla tre fick ha på sig sina täcken idag i och med att det snöade och blåste. Gick även en promenad på eftermiddagen med bara Wilma och JoJo men det var lika kallt då också, brr.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s