Puss på er mina pälsklingar 😘

I dag är det Alla ❤️ dag

, img_0838

Fint väder men skitiga grusvägar gjorde att vi gick till skogs. Det blev en tung promenad med jobbig snö att gå i tillbaka över fälten men motion fick vi i alla fall. Men vad gör man inte för att slippa skitiga hundar 😜.

Wilma fick ställa sig på trimbordet igår tisdag, för det var ett måste att trimma till öron och tassar. Hennes päls är så tjock och jobbig att trimma så kanske till sommaren så blir det nog en rejäl nedklippning av henne, en sk. sportfrisyr. Elsa ska få åka till Cassandras klipp och få en sk.sportfrisyr den 6 mars då hon inte gillar att bli trimmad. Det är lite lättare med en som kan trimma ordentligt och som har verktyg. Så det blir en liten spa-behandling för gammeltant Elsa.

JoJo är i farten jämt, hej och hå, livet är skitkul. Är det inte en boll så är det en kamptrasa eller fällen från bädden som hon drar runt på. En busig fröken som tycker det kul att få göra saker som att träna lite med matte eller gå till skogen med husse. Jag har börjat träna med en targetplatta och hon vet direkt vad man ska göra, tramp på den, då får man en belöning. Den blir mycket bra att ta till när vi ska träna in ”Rutan”.
Vi åker till Vårgårda hundarena för att försöka få till lite struktur på träning.
Momenten vi tränar in just nu är till startklass och till apellklassen. Man vill göra mycket med den här damen, pröva allt men vi börjar med detta så får vi se hur det blir. Snart börjar vi rallylydnadskurs för nybörjare den 26/2 och viltspårkursen i början av mars, det ska bli kul.
Ett norskt jaktanlagsprov ska vi göra också hade jag tänkt och det blir nog någon gång i höst.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s