Satans så kallt !!

Det blåste satans så kallt i motvind men hundarna travade på, fort fort, inte stå still för länge. Det blev i alla fall 4,5 km blåsten men det var uthärdligt. Kanske inte riktigt så kallt ändå. gick bättre när man hade vinden i ryggen. Lite tur genom skogen blev det oxå och där var det lugnt och stilla. Jätteskoj tycker dogsen, mycket nya lukter. Det far lite snö i luften i mellanåt. Det pratas om att det ska bli mer snö men nu tycker jag att det räcker, jag vill att våren ska komma.

Ikväll är det dags för kurs igen för JoJo, till Velanda ska vi och denna gång är stadga vi ska gå. Missade förra gången för jag kunde inte åka pg av att jag hade varit på utbildning hela dagen med jobbet.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s