Skitväder/påskväder/vårväder !!

Ja våren lär ju dröja ett tag till. Det är påskveckan och det brukar nästan alltid vara dåligt väder runt påsk. Igår snöade och det ska bli minusgrader igen men det ska bli sol har vädergudarna sagt. Det ska ju bli ett antal ?? vintrar till innan det kan bli vår. Men nu är jag uppriktigt sagt ganska trött på det här vädret. Nu vill jag ha sol och lite värme så att det torkar upp ute både i skog och mark så man kan börja med diverse aktiviteter ute med hundarna såsom spår, rallylydnad osv.

Kursen i rallylydnad nybörjare är i full gång, likaså viltspårkursen för JoJo. Nu blir det ett antal helger framöver som vi går träningsspår och jag hoppas att vi kan gå några öppenklass spår framöver så vi kan ta championatet.
En tävling i startklass måste vi försöka med och även en start i nybörjare rallylydnad. Bara det blir bättre väder och torkar upp så man kan lägga några banor i trädgården så man kan träna lite med JoJo ock även Wilma behöver få träna lite.

Wilma, mattes lilla skrutta har fyllt 9 år. Vart tar tiden vägen, tyckte att det inte var så länge sedan hon var liten valp och tulta runt i trädgården och busade med Elsa och hängde i hennes öron. Som kvällsmål blev en god smarrig tårta med ett stort ljus i med siffran 9 .
Det märks att Wilma har blivit gammal tycker jag, lite seg, tråkig och lommhörd, har även lagt på sig något kilo så det blir till att dra ner på maten igen. Några tävlingar i avancerad klass har jag inte planerat ännu, måste få igång henne igen, det är lite segt som sagt.

Elsa gammeltant har varit hos Cassandras hundklipp i Alingsås och fått en sportfrisyr. Enkelt och bra för henne då inte gillar att stå på bordet och bli klippt/trimmad längre. Blev så fin ❤ ❤ Annars mår hon bra och är hon pigg ännu.

img_0875

Hej hopp 🙂

 

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s