Påskhelg: lite blodspår och rallylydnad.

Idag säger dom att den meteorologiska våren är här, underbart säger jag. Det märks ute, fåglar sjunger på ett visst sätt,det känns i luften. Det har regnat också under natten, ett behövande vårregn. Men vågar man lägga undan vinterjacka och långkalsonger tro !!!!

Påskhelgen bjöd på soligt och fint väder men kallt. Såg väldigt härligt ut, verkade vara varmt i solen när man tittade ut genom fönstret men ack så bedrägligt, det var kalla nordliga vindar. En dag var det i alla fall härligt ute och det var på lördagen så då kändes det att det var vår på gång.

img_0929

På påskdagens kväll lade jag ett spår till JoJo som hon fick gå dagen efter. Det var 643 m långt och hon gick 638 m på 12 röda min. Hon behöver verkligen träna, bråttom har hon men inga problem för henne att hitta klöven, hon följde spåret jättefint.


Jag ställde jag upp en nybörjarbana på på lördagen i trädgården så vi fick träna lite på momenten vi har gått igenom på kursen. Det gick riktigt bra men vi behöver träna mycket på vissa moment.

Och så har JoJo börjat löpa också, hon kunde väl ha väntat en månad till så det kunde bli 6 mån mellan löpen men nu blev det 5 mån. Hoppas nu att hon får ett riktigt löp denna gång, tyckte förra gången att det var väldigt lite dagar hon blödde. Men börjar det krångla och blir väldigt oregelbundet så kommer jag kastrera henne.

I helgen blir det viltspårkurs igen och vädret verkar bli väldigt lovande så det blir en härlig dag i skogen 🙂

Hej hopp:)

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s