Lugn midsommar !

Midsommarhelgen passerade i ett lugnt tempo och vädret var ju inte det bästa på midsommarafton. Mycket kallare, blåsigt och regnskurar. Jag hade jobbat natt så jag sov några timmar på förmiddagen. När jag vaknade det var fortfarande lite sol men lite regnskurar. Vi hade inte planerat någonting inför kvällen så jag tog en promenad med Wilma och JoJo, Det var det var kallt, brr en rejäl sänkning av temperaturen, fortfarande lite soligt men ett moln såg skumt ut men jag tänkte det kommer nog lagom upp när vi kommet hem igen men icke då, lagom till att vi skulle vända och gå hemåt igen så kom regnet, rejält….. så det blev till att söka skydd under några träd en liten stund tills det värsta var över. Det lättade lite men sen drog det på igen och sen så var det regnigt och blåsigt hela kvällen så det blev soffhäng med filmtajm på tv.:n.

Midsommardagen bjöd på ett mycket bättre med sol, lite varmare men fortfarande blåsigt. Vi tog oss en lite tur med bilen sambon och jag, hundarna fick vara hemma. Vi åkte till Uddevalla vidare till Orust och Tjörn.
Det blev några mellandagar innan midsommar med svalare väder men på måndagen blev det varmt igen, jättevarmt. Det var närmare 28-29 grader ute och det fläktade ingenting och det är lite jobbigt när det är så varmt tycker jag, lite svårt att sova på natten och när man har jobbat natt, sömnen blir inte den bästa precis.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s