Semester !!

Äntligen är det min tur att få semester, ska bli så himla skönt. Det har varit en varm, stundtals jobbig period på jobbet. Det har varit fruktansvärt varmt uppe på avdelningen, svetten har runnit av en så fort man gjort något, ingen luft stundtals i vissa rum. Stackars patienter säger jag bara.

Och värmen bara fortsätter, måste klaga lite, det är alldeles för varmt men det är bara att gilla läget. Och inget regn i sikte, det har ju regnat lite i samband med åska men det är väldigt lite, men det är som en droppe i havet med tanke på hur mycket det egentligen behövs. Svalt och frisk för stunden men sedan nästa dag är det lika varmt igen.

Aktiviteter med hundarna är inte att tänka på för det har varit alldeles för varmt. Har försökt att träna lite i trädgården men lusten har inte riktigt infunnit sig så det har legat på is ett tag. Vi är anmälda till en lydnadstävling men jag har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska åka eller inte. Så det har bara varit promenader tidig morgon och sen kväll.

Vi har inget bestämt eller planerat om vi ska åka iväg några dagar eller inte, vi har bara 14 dagar ihop, sambon och jag. Det är lite svårt att åka iväg med 3 hundar eller fixa hundvakt bara sådär så vi kommer nog bara att åka iväg på lite dagsturer och sedan är ju Elsa inte riktigt fräsch när det gäller hennes rygg, men just nu är hon ganska Ok, har inte behövt någon smärtlindring de senaste dagarna.

Nu när jag har semester och tid så ska jag lägga lite mer spår till JoJo i skogen att träna på men det får bli tidig morgon eller sen kväll man får gå. Vi har inte gått några spår sedan ”Springernatta” och hon behöver göra något annat än bara lydnadsträning med moment hit och dit. Även vattenapportering behöver hon träna på och det är tur att hon tycker detta är skitkul. Blir alldeles tills när vi håller på med detta, hon kastar sig i vattnet och simmar som en galning.

Nu har JoJo’s championat blivit registrerat med ny titel SE VCH Kristaras Joyful Jolene och jag har fått diplomet hem i brevlådan.

img_1226

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s