Höstgrant ute !!

Är det sommarens sista suck, det har varit varmt ute de senaste dagarna med temperaturer upp emot 20 grader. Det är brittsommar. Härligt väder är det i alla fall med granna färger i träden. Jag trodde inte att löven skulle bli så färggranna efter sommarens torka men tydligen så växtligheten fart igen efter regnet.
Älgjakten har dragit igång så det har varit svårt att gå ute i skogen men idag var det fritt fram. Jag går mycket i skogen med hundarna så det får röra sig fritt över mossa och lingonris. Det är den bästa motionen och för annan också, lyfta på benen promenad. Ja här gäller det att lyfta på benen så man inte stupar framlänges i lingonriset men blev en slinga på 4,5 km i alla fall.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s