Trista, gråa november !

38735442-november-wallpapers
Solen har inte visat sig så mycket den här veckan. Det har grått och mörkt med lite duggregn i luften. Vi har gått till skogen nästan varje dag, ibland har det blivit en tur runt på vägarna men det är så tråkigt och Elsa gillar det inte, det blir så statiskt på något sätt, bara gå rätt upp och ner, så skogen eller över ängen till skogen är bäst, så de kan springa fritt.
Härom veckan lade jag ett apellspår till både Wilma och JoJo bara för att testa och det gick över förväntan. Wilma plockade alla tre pinnarna, hon hade inte glömt hur man gjorde.
På JoJo’s lade jag en godisbit för att markera så jag kunde se att hon såg pinnen, här var det heller inga problem, vinklarna gjorde hon jättefint. Här blir det mer träning på att markera pinnen, helst apportera den, ta den i munnen så jag kan hämta den och byta mot godis.

Igår var vi på sista återbesöket hos Trestad Hundfysik – Friskvård & Rehab, JoJo har gått på laserbehandling och lite träning för övergångskotan som hon har och höfterna.
JoJo kändes fin och jättebra i kroppen och hade inga smärta på det stället över kotan, fint musklad, till och med breddat sig lite över bröstet och ryggen. Mycket positivt resultat, blev jätteglad.
Vi har fått mycket tips på träning som med balansbollar, balansdiskar men den bästa rehabträningen är att gå i skogen i s.k obanad terräng. Så det är bara fortsätta med våra promenader i skogen, det är bra för både folk o fä och för kropp o knopp 🙂

Hej hopp 🙂

 

 

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s