Älgmöte i skogen!!!!

Fortfarande ganska varmt för årstiden och det är så grått och tråkigt väder. men idag så tittade faktiskt solen fram en stund. Jag ska jobba inatt så jag sov några timmar på förmiddagen men efter lite mat i magen så tog vi turen upp till skogen. Promenad blir det näst intill varje dag ditupp, så smidigt bara rätt upp över gärderna, fri sikt och inga kopplade hundar. Och nu när det inte är några löv på buskar och träd så ser man ganska bra mellan stammarna. Idag fick vi se älg ganska nära, den stod alldeles still den såg oss men hundarna hade inte fått korn på den som tur var. Jag såg att det var ensam ko, det ser man på mulen, den är ganska lång. Men jag hade ögonen i nacken, vände mig om flera gånger när vi fortsatte genom skogen, gick upp på några bergknallar för att få lite överblick. Ville inte bli översprungen av en ilsken älg. Det är andra gången vi har set älg däruppe, sist så hann jag bara se att par vita ben och JoJo och Wilma hade fått korn på den i näsan så de drog iväg men älgen var långt för dem. Finbesök hade vi härom dagen, en mindre hackspett hade hittat till talgbollsautomaten utanför köksfönstret. Jättekul, det är fullt av fåglar varje dag, det är köbildning kan man säga. Det är talgoxe, blåmes, trädkrypare och pilfinkar. Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s