Vi går mot ljusare tider.

Ja vi går äntligen mot ljusare tider, det är svårt att tro. Det är så mörkt på dagarna när det är mulet och det är knappt någon snö på marken här, bara lite så man kan få lite julfeeling.
Det är fjärde advent i morgon och så är det jul, nyår och trettonhelgen och det går med en rasande fart och sedan så är det vardag igen och på väg mot våren.

När man jobbar natt vid den här tiden så är det mörkt när man lägger sig på morgonen och mörkt när man går upp på eftermiddagen. Jag brukar gå en liten promenad med hundarna på eftermiddagen mellan nätterna när man fått i sig lite kaffe och en smörgås men så här års så får man skynda sig ut innan det mörknar och det blir näst intill direkt från bädden och ut, bara slänga på sig på sig lite kläder och gå ut på fältet så hundarna får springa av sig.

Det händer inte så mycket nu över jul, jag är ledig men jobbar nyår. Vi kommer att ta det lugnt och gå promenader som vanligt, träna lite medans det är någorlunda snöfritt på marken.
Sen vet man inte hur länge Elsa orkar hänga med, hon går på lite smärtstillande tabletter tillsvidare för hon har lite ont i ryggen. Jag tittar och studerar henne varje dag efter en minsta lilla förändring till det sämre men kan jag kan inte se något annorlunda ännu. Hon är ju som hon är, matglad, tigger som vanligt, lite stel och hör nästan ingenting, ser lite dåligt men hänger med rätt så bra på promenaderna. Lite svårt att tro att hon är 13 år och går in på sitt 14:e år och att hon kan egentligen falla av pinn när som helst. Varje dag, varje vecka och varje månad är en bonus. Det känns som om hon skulle vara med en för alltid men så är det inte tyvärr.
Hej hopp:)

gift-3030279__340

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s