Vardagen rullar på ……

junibild
Välkommen Juni

Det är snart 4 veckor sedan Gammeltant Elsa fick somna in och idag är det en sådan dag som sorgen kommer över mig, jag saknar henne så men jag vet att hon har det mycket bättre nu ❤ Utan smärta, stress och oro. Hon var en fantastiskt hund på alla sätt och min allra första springer spaniel ❤️

007
Elsa ❤

Vi har kommit in i juni månad och vardagen rullar på och vädret har varit upp och ner, ena dagen sol och varmt och nästa så regnar det. När man tänker tillbaka på förra året så var det ju supervarmt mellan 25-28 grader och klarblå himmel. Men det behövs regn så än ska man inte klaga på vädret tycker jag, det är som det är, bara gilla läget. Det blir sommar ändå.

Vi hittar små oaser ibland, här ifrån Nossan.

Vi går våra promenader varje dag och det känns bättre när man inte måste tänka på gamla Elsa hemma som inte förstod att hon inte kunde följa med. Nu kan jag ta bilen och stoppa in Wilma och JoJo därbak och dra iväg någonstans.
JoJo får åka bil väldigt mycket nu och det är bra träning för hon är fortfarande åksjuk så man får planera lite ändå när hon åt senast för det kan hända att hon spyr men åker man på slät asfaltväg  utan en massa gupp och svängar så går det bra. Och vet hon att man ska åka till något roligt så det bättre.

Vi har 2ggr kvar på spårkursen på Herrljunga BHK och det går framåt, spårar gör hon bra fast apporterna är inte så intressanta, spåret är så mycket roliga tycker hon och lydnaden fixar hon också bra och det är jättenyttigt för henne att träffa och träna med andra hundar.
Det närmar sig till doftprovet och vi tränar på så gott vi kan, vi var med på Kluriga sök som HappyHund hade i tisdags i Vara, och det var kluriga sök och väldigt bra träning med lite andra dofter också, bla inne i butiken Djur & Natur, hon hittade doften men var lite dålig på att visa mig var det var, men det är bara att träna på och nu på tisdag är det dags igen för lite träning och denna gång är det utomhussök.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: