Sommar, sommar och sol…….

Nu är det sommar och varmt har det blivit, med besked minsann så idag fick det bli en tidig morgonpromenad innan frukost, bara på kläderna och ut direkt och gick rundan på 3,5 km. Igår var det nog den varmaste dagen tror jag, 30 grader. Lite för varmt för min del och hundarna så promenaden fick vänta till sena kvällen. Var till Falköping och hälsade på min mor, hjälpte henne med diverse saker och hundarna var med så det fick snabbvisit till soptipp med lite grejer som skulle slängas och snabbvisit på Jysk, med hundar i bilen fick det bli snabba affärer, alla rutor nedvevade, öppen baklucka så var det varmt ändå men det gick bra, vi var inne högst en halvtimme.

I måndags var det sista gången på spårkursen, tråkigt för det har varit väldigt roligt. Man har träffat nya vänner och JoJo nya hundkompisar. Nu får vi träna vidare hemma på spår och det blir ju bra inför ”Springernatta” den 6-7 juli som vi är anmälda till och slutet av augusti så blir det start i appellklass/spår.

I tisdags var det dags för träning i Nosework på Djur&Natur med HappyHund i Vara och denna gång utomhussök. Fem sök var det på olika ställen bla på en pall där det stod en häststaty i naturlig storlek och den var ju väldigt läskig tyckte JoJo som skällde ut den med besked, ville så gärna söka efter doften men hästen var ju där och störde hela tiden 🙂 så hon fick lite hjälp att hitta den med lite godis och naturligtvis så var den gömd under den ena hoven på hästen så det blev ett bra avslut. De resterande söken klarade hon galant. Nu är det bara doftprovet kvar och jag hoppas att hon klarar det så vi kan vara med på några clearround framöver.

 

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: