Ute på resande fot!

Vi tog husvagnen och hundarna och drog iväg till Dalarna i måndags. Vi hittade en liten camping några mil innan Mora, Johannisholm, Steiner’s Camping & Lodge vid en liten sjö. Perfekt för att bara stanna en natt eller två, det blev två nätter. På tisdagen for vi in till Mora. Tittade på målgången för Vasaloppet, tog en glass och tog det väldigt lugnt. Det var lite molnigt och inte alltför varmt för hundarna så det var bra promenadväder. Vi tänkte åka runt Siljan men först åkte vi till Orsa tittade på campingen där bara för att se platsen där de spelade in Moraeus med flera men ojoj vad den var stor och det kändes alldeles för stort för oss. Sen fortsatte vi vidare ner till Rättvik och sen vidare runt och tillbaka till vår camping.

Och idag onsdag fm drog vidare ner till Hedemora, Avesta och stannade för ett stop för natten på Falkuddens camping och nu har det rejält varmt, Wilma och JoJo tyckte det varmt så skugga var det första primära som gällde. Nu i eftermiddag har de fått bada i sjön, Wilma doppade bara magen men JoJo badade rejält tyckte det var så kul och skönt. I morgon drar vi antigen vidare hemåt eller så stannar vi kvar en dag eller två.

Hej hopp i sommarvärmen 😀

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: