Campingvovvar!

Vi tog en liten roadtripp till Småland, Kalmar, Vita Sands camping några dagar. Precis lagom väder för att se sig omkring. Wilma och JoJo börjar bli riktigt beresta nu. Först upp till Mora och sedan ner till Avesta, och en natt på Falkuddens camping och sedan hem. Vi var hemma nästan en vecka sen drog vi igen på onsdagen den 31 aug. Men innan vi drog iväg så tränade vi lite Nosework JoJo och jag, varierade sök. Ett utomhussök och tre inomhussök. Jättekul när det är olika gömmor och andra lukter. Denna gång var vi inte hemma hos Alma/HappyHund utan på en annan gård i en gammal ladugård.

Nu ska vi vara hemma ett tag så får vi se vart det bär hän sedan, jag har två veckors semester kvar 🙂

Hej hopp 🙂

 

 

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: