Ett födelsedagsvovve! Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller JoJo 3 år! Vår galenpanna, denna speedade underbara hund som vill så mycket blivit stor dam men jag tror att hon är nog inte rikigt färdig ännu denna oslipade diamant. En underbar hund att jobba, mycket will to please att det slår över ibland.

Kristaras Joyful Jolene ”JoJo” älskar att springa i skogen. Idag fick hon syn på ett rådjur och drog iväg men kom tillbaka på signal. Det var mycket att lukta på i skogen idag, det var ett tag sedan vi var där. Jag älskar att gå i skogen med JoJo och Wilma ❤

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: