Positivt överaskad!!


Jag var med Wilma till veterinären i Herrljunga  i torsdags morse för att ta bort tandsten och hade i mitt i huvud olika scenarion att det skulle vara väldigt illa med sanering och bli skickad till tandläkare för tandutdragning. Det började väldigt tidigt med tandsten på henne men har försökt hålla efter att försöka skrapa och borsta tänder och ge henne Antiplack pulver på maten. Men döm om min förvåning att det inte alls var så illa, det var lite grann av tandsten som hon tog bort. Hon hade inga djupa tandfickor, inga blottade tandhalsar och inga lösa tänder och det såg väldigt bra ut med tanke på hennes ålder sa veterinären, så jag blev jätteglad 🙂 för jag har verkligen försökt att hålla efter hennes tänder. Det luktade lite illa i hennes mungipor och till det så köpte jag en gel, Clorexyderm spot gel som veterinären rekommenderade att stryka på 2ggr om dagen.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: