Lite snö och halt!

Det kom pyttelite snö i går kväll, lite busväder var det och det kändes lite mysigt att sitta inne när blåsten ven om knutarna. Det frös på våta vägar så det var förenat med livsfara att gå idag men med mina Icebugs så kunde man gå obehindrat, nästan i alla fall. Och det blev ju en lucka i detta kompakta molntäcke, en dag med sol och lite vintrigt, så härligt. Men säg den glädje som varar länge, imorgon är det dags för en ny omgång med moln och regn 😦 så då försvinner den lila snön som kom. Men fick ju lite julfeeling 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: