Det går i gråa toner numera!

Ja vädret går i repris dag efter dag. Man börjar bli van nu. Uppehåll halva dagen och sedan så regnar det på eftermiddagen. Igår var det så inget regn förrän på eftermiddagen och då regnade det ganska mycket.
Idag skyndade vi oss för det skulle bli en repris på gårdagens väder. Hela 7 km gick vi och vi tog en sväng upp till Malma badsjö för att se hur det såg ut där. Lugnt och stilla och JoJo tog sig en sväng ut på bryggan för att kolla läget. Hade jag haft något med att kasta i så hade hon garanterat hoppat i och hämtat.

Hemma sedan så var det dags att fylla på lite jordnötter fågelmataren och i fröautomaten. Sedan så passade vi på att träna lite på apportering med dummies på gräsmattan i trädgården. Wilma tycker detta är jättekul och har börjat att leverera dummiesen jättebra till mig. JoJo apporterar bra, har en väldig fart ut och tillbaka men har lite svårt med stadgan ännu. Träna, träna på det. Jag tog ut Dokken-and, den är egentligen till för att träna i vatten men man kan även träna på land och det var inga problem för JoJo att hämta den. Även Wilma hämtade den utan några som helst problem.

Det närmar sig jul med stormsteg och ingen snö i sikte ännu. Vädret kommer nog att bli som det är nu, så tråkigt. Nu längtar jag faktiskt till våren och att ljuset ska komma tillbaka för det är ljust som högst 6 timmar om dagen men snart så vänder det 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: