Det bara blåser och blåser!


 

BIld av <a href="https://pixabay.com/sv/users/OpenClipart-Vectors-30363/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1293883">OpenClipart-Vectors</a> från <a href="https://pixabay.com/sv/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1293883">Pixabay</a>
BIld av OpenClipart-Vectors från Pixabay

Det har blåst västan/sydvästan snart i flera veckors tid och det har stormat och regnat och snön har uteblivet. Det är sanslöst blött ute, det är vattensjuka marker, översvämningar och inget bättre väder i sikte ännu. Idag har det varit någorlunda OK väder men det har blåst en del och igår var det halv storm när vi var ute på promenad, man gick nästan på snedden för att hålla balansen och det fladdrade i hundarnas läppar. Idag så hörde sånglärkan för första gången, högt uppe i skyn så sjöng sin sång, den brukar vara tidig men i år känns det som att den var väldig tidig.

Snödropparna börja titta upp lite varstans i trädgården 🙂

BIld av Engel62 från Pixabay

Igår var jag redig, vardagstrimmade både Wilma och JoJo, det tog några timmar. Jag har tänkt många gånger att nu ska jag göra det men så kommer det något annat i mellan men igår tog jag tag i det, det måste göras. Wilma var mest i behov av trimning, mycket päls på öron och tassar. Började med Wilmas öron och bröst, sen var det JoJo’s tur. Det var mer jobb med henne i bemärkelsen att hon är inte sitter still. En lite kaffepaus i mellan men sen var det på det igen och Wilma hennes tassar och rumpan och till sist JoJo igen och hennes tassar och rumpa + svans. Hon har fått en härlig plym på svansen som hon viftar så glatt med.
Nu är de fina och nytrimmade och förhoppningvis lite mindre grus inne.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: