Lite vårstädning…..

Jag har börjat att städa lite trädgården idag i det soliga vädret. Man måste bara insupa så mycket sol som möjligt när det finns chans till det. Lite krattning av gamla löv och kvistar så det kommer noga att kännas i armar i morgon. Det är så skönt att bara ta det lite lagom lugnt och pula lite här och där.
Blev plötsligt väldigt sugen på våfflor när jag var ute och gick med hundarna och tänkte när jag kommer hem så ska jag göra våfflor. Mindes att jag hade ett paket kvar så när jag kom in så vispade jag ihop det, tog fram våffeljärnet gjorde några våfflor. Satte på kaffe, vispade ihop lite grädde som fanns kvar och tog fram lite jordgubbar ur frysen. Satte mig i trädgården och bara lyssande och njöt. Fågelkvitter, sånglärka och sol vad mer kan man begära.

 

Hej hopp:)

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: