Lite smått och gott…….

från trädgården. Den riktigt första vårdagen med klarblå himmel med fågelkvitter. Har krattat löv och städat lite. Så skönt väder i eftermiddag och de blåste INTE bara en svag bris framåt eftermiddagen. En som trivdes ut i trädgården tillsammans med oss var Rozzo. Efter att ha krattat och krattat så fick det bli en välbehövlig paus i det gröna. Tog min ryggsäck och satte mig på den men en kopp kaffe och en kaka. Det var jag värd.

På förmiddagen åkte vi till Rydaskogen och gick en promenad på 5 km tillsammans med Annie och hennes västgötaspetsar Ebba och Hilda.

Lite senare fick JoJo och Wilma gå det spåret som de gick igår, då blev det en liggtid på 49 tim och 49 min. Vittringen av blod finns ju kvar och tänkte testa och se hur JoJo gick, om hon fixa det men det klarade hon bra, lite galet på ett ställe men hon kom fram till klöven. Jag hade gått tidigare upp på dagen och lagt dit nya klövar.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: