Det börjar bli lite grönt…

Idag så tog vi en liten tur upp till skogen i det fina vädret. JoJo var överlycklig över att få springa fritt över fälten, likaså Wilma tycker det är bättre att få lös och ledig istället för att var kopplad på asfaltväg. I skogen var dom lösa och frihet under ansvar. Jag hade med visselpipan hängandes runt halsen ifall om att.

Jag såg att det började bli lite grönt på björkarna där i kanten av skogen, små musöron. Man ser att det börjar att bli mer grönt för varje dag nu, härligt. Denna tids är underbar tycker jag.

På hemvägen så passade JoJo på bada i den vanliga vattenhålan och det går inte att hejda henne. Det ska bara badas tycker hon och man ser att hon tycker det är skönt. Hon blev smutsigt på benen så det blev till att spola av henne när vi kom hem. Och ett bad till blev det på eftermiddagen när vi gick en liten runda, hon slängde sig i ett annat vattenhål, hon är helt vattengalen den här donnan, älskar att bada 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: