Långa fredagen!

Det blev en promenad till skogen igår med i det fina vädret. Så härligt väder och nu känns det att det börjar att gå åt rätt håll men vinden var lite kall, men det var väldigt skönt att sitta i lä i solen och bara njuta. Lite pyssel i trädgården blev det sedan. Wilma är stillsam och ligger och tittar vad matte gör men JoJo bara håller på sin boll och tillslut fick jag lägga undan bollen för det är jäkla 😉 gnällande och skällande att jag ska hålla på att kasta bollen åt henne. Till slut kunde hon lägga sig ner och pausa lite, den där bollen ska vara med överallt men inte jämt.

Det blev en tur med bilen till Kinnekulle på eftermiddagen med sambon i det fina vädret. På utsiktsplatsen Kinnekulle är det en makalös utsikt över Vänern och igår var det väldigt mycket folk där. Alla skulle fika eller fika med sig och kaffestugan var öppen men vi hade lite kaffe med oss. Wilma och JoJo var också med, Wilma älska att åka bil men JoJo är inte så förtjust i det och är åksjuk ,så är det lite skumpigt, skakigt och svängigt så spyr hon och så var fallet. När vi kom hem så såg jag att hon hade kräkts, hon är lite fin för hon brukar liksom putta lite på handduken och gömma undan det så hon inte ligger i det, handduken har jag som skydd så man slipper tvätta fällen varje gång, en handduk är lättare att slänga i tvättmaskin. Som tur är gångerna inte så många som hon spyr under bilfärd. Och åksjukan lär nog inte gå över, det får vi/hon leva med. Tråkigt!!

Hej hopp:)

 

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: