Halvdan’t väder.

Igår på påskafton var det fina vädret som bortblåst, det var mulet och skulle vara det hela dagen. Det var fint på morgonen men mulnade snabbt till och det såg ut att bli regn framåt eftermiddagen.

Jag lade ett blodspår till hundarna innan vi gick på promenad så det var gjort. Hade tänkt att det bara skulle få ligga några timmar men det blev nog ca 6 timmars liggtid tror jag. Jag hade inget nötblod hemma så jag fick ta blodmjöl istället, det blev lite blaskigt men det fungerade. Skulle nog ha tagit 1 dl vatten till 1msk blodmjöl istället för 2 dl.
JoJo fick gå ut först och det går med en rasande fart och jag hade snitslat så jag såg att hon gick bra i spåret. Inga tveksamheter men som sagt det går för fort. Nästa gång ska jag prova med att det får ligga mycket längre en 48 tim.
Wilma gick också bra och där är tempot mycket lugnare, nästan promenadtempo. Och hon blir så glad när hittar klöven och hon släpper inte den i första taget.

Inatt jobbar jag en enkelnatt och det känns lite motvilligt att gå till jobbet, man vet inte hur det ser ut på vår avd. om någon av oss får gå in på s.k covid.avd. och jobba. Vi får hoppas att det är lugnt och det blir en bra natt.

Hej hopp:)

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: