Lite ditt och datt!

Fin dag men lite blåsig så söndagen startades med en promenad i Rydaskogen Helås med bästa Annie och hennes västgötar Ebba och Hilda. Vi gick slingan på 5km och denna gången var det mer folk i spåren då Ryda SK hade tipspromenad med skogsbingo.
Även denna gång så hitta vi små trollbon längs spåret och 3 till hittade vi som jag missat. Så söta man blir riktigt glad över att se dom. Någon vänlig skäl som bygger dessa för att kanske få oss att tänka på något annat i dessa Corona-tider.

Sedan blev det lite städ i trädgården men ryggen sa ifrån så jag fick hitta på något annat. Ville helst bara sitta i solen och göra ingeting men hade lite dålig samvete för att hundarna inte fått sin tid. JoJo var i farten som vanligt med sin boll så jag tänkte att lite Nosework kanske skulle lugna ner henne lite. Så lite utomhussök och ett fordonssök fick jag till. Jag tänkte att jag skulle pröva med lite stora kottar utspridda, med doft i, ja varför inte. Wilma tog doften i en kotte men JoJo hade lite för bråttom och missade, var väl inte så roligt. Så fordonssöket gick mycket bättre och likaså utomssöket. Placerade även en doft inne i lillstugan så det blev sammanlagt 5 sök och jag tror nog att de var rätt så nöjda efter detta:)

Sen visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på sedan så jag tänkte varför inte träna lite rallylydnad när det äntligen är uppehåll och sol så byggde jag en rallylydnadsbana nybörjare. Det var längesedan vi tränade det så varför inte. Och nu var riktigt skönt i trädgården, härligt.
Vi var väldigt ringrostiga alla tre men roligt var det och jag tror att hundarna var nöjda efter detta. Så det blev en dag med lite ditt och datt 🙂

En sak till som jag gjorde innan allt detta var att lägga ett släpspår rådjursklöv som jag tänkte att de skulle gå i måndag eftermiddag/kväll.

Hej hopp:)

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: