Nu är det verkligen vår!

Som jag skrev i tidigare inlägg så la ett släpspår rådjursklöv till JoJo framför allt och detta  fick hon gå nu innan vi gick ut på promenad. Det var lagt i söndags omkring 12-tiden  så det har legat i ca 40 tim. Det ska bli väldigt spännande och se hur hon fixar detta. Jag kan säga att tempot blev betydligt lugnare och, ojoj vad hon jobbade med näsan. Visserligen så var spåret snitslat men det var för att jag skulle se hur hon gick. Det här var mycket bättre för henne och så fick jag ner tempot lite. Blev positivt överraskad att hon klarade detta. Nästa gång får det bli ett släpspår till på ett annat ställe där hon inte känner till terrängen.
Wilma fick gå spåret efteråt och hon gick väl i mina eller JoJo’s spår och klöven hittade hon givetvis.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: