Nosework!

I eftermiddag var jag och gjorde en clear round nosework Eukalyptus med både Wilma och JoJo. Ett klurigt sök där många inte klarade det. Men JoJo fixade 2 sök av 3. Duktig tjej som var pang på utomhussöket på 18 sek och likaså behållarsöket som var kartonger.  Och pang på men jag var lite osäker på hennes markering så hon fick gå en runda till och hon gick till samma låda, yes. Det sista gick inte alls, hon ville markera ett platta på marken som markering men det var fel för doften satt på ett rep. Hon var där och nosa men vill inte riktigt markera där så det blev 0 poäng. Men duktigt gjort ändå.

För Wilma gick inte denna gången, hon tog bara ett sök och det var behållarsöket och där tog hon den direkt, tvärsäker var hon. På utomhussöket där kissade hon så där bröt vi och på det andra inomhussöket där var det andra dofter som var intressantare så där tyvärr gick tiden iväg, men hon jobbade fint gamla tanten 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: