Första dagen i maj!

imagesJa då var man inne i maj månad, som man har längtat efter våren och dess skira grönska och de allt ljusare kvällarna. Det har regnat och blåst i flera månader nu så vill man ha lite värme. Men i år blir det en annorlunda vår och sommar. Inga semesterresor, allt är stängt, framflyttat och inställt pga Corona-utbrottet i Sverige. Man får verkligen tänka om.

Det har regnat i natt och det började i går kväll och sammanlagt har det kommit 10 mm. Ett välbehövligt regn för det är torrt ute i naturen. Man kan inte tro det egentligen efter allt regnade hela januari, februari med mycket blåst/stormar.

Idag så ska ut i skogen och lägga 4 st blodspår. Det är till mina hundar och till en kompis hundar som ska få gå det i morgon. Först blir det en promenad med Wilma och JoJo runt för att se vart jag ska lägga och sedan får de sitta i bilen medan jag lägger spåren.

Dags för träning i blodspår 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: