Soligt men kallt!

Ja sköna maj välkommen men vart är värmen. Idag har det blåst kall nordan ute och det ser så skönt ut. Det är bara varmt intill en solvägg eller i lä. Att det aldrig kan sluta blåsa, jag hatar när det blåser och här ute på ”slätta” blåser det tydligen jämt.
Jag är ledig några dagar nu innan jag går på ett helgpass på fredag med två nätter. Man vet inte vad som väntar på avdelningen, om det har blivit fler corona-smittade som vi ska vårda. Hela vår ortopedi-avdelningen har blivit en epidemi-avdelning just nu och det kommer nog vara så ett tag, kanske hela sommaren. Man kanske inte får någon sommarsemester i år, vi har inte fått några besked ännu. Så trist!!
Men man får bara gilla läget och försöka hålla sig ifrån smittan så gott det går och jag vill inte bli sjuk, jag är livrädd för att bli smittad. Det är en allvarlig sjukdom och man vet inte hur hårt den slår till.

I lördags så gick vi de blodspår som jag hade lagt på fredagen tillsammans med Annie och hennes västgötar. Wilma fick ett eget spår denna gång och där hade jag dragit mest klöv och bara lite blod. Det var jobbigt tyckte hon men hon klarade det. För JoJo var det inga som helst problem alls att ta sig an spåret. Där hade jag dragit mest klöv och bara lite lite blod som en markering. Att bara dra en klöv i spåret är mycket bättre för hon henne för använder verkligen näsan.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: