Trimmat hundar!

Idag stod det på schemat med stora bokstäver att det var dags för trimning av två stycken springer spaniels. Det går inte att vänta med det för då växer det till ogräs väldigt fort. Först ut var JoJo med trimning av öron, hals och och bakdel, fick ta det i omgångar och det är match i sig att få henne att a sitta till. Sen var det dags för tassar och kloklippning.  Det är inte populärt att bli trimmad och det tog ca 3 timmar med ett litet avbrott för lite lunch för mig.

Med Wilma gick det lite fortare för hon sitter still men det märks att det börjar bli lite jobbigt för henne att bli trimmad. Lite stel och lite obekväm med att stå och bla. bli klippt där bak. Det fick bli bara öron och hals på henne och så bakdelen, och tassarna förstås. Sen var det klart, yes. Det tar nästan en hel dag att trimma dem och i och med att JoJo inte vill vara still så tar det det sån tid. Ibland så tänker jag att man kunde låta någon annan trimma dem, ett riktigt proffs  men det finns ingen i närheten. Närmsta är i Torslanda, Christel Collowin och det är en bit att åka. Där får man vara ute i god tid om man vill ha en tid trimning. Men jag ställer inte ut längre och då gör det inte så mycket hur de ser ut. Det ska vara praktiskt och lättskött.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: