Ny sladdlös trimmer!

Det är fortfarande väldigt blåsigt och kallt, ingen värme alls ute. Och det har inte kommit så mycket regn heller här. Men solen har tittat fram flera gånger mellan molnen och ibland så faller det lite regn men det är knappt mätbart i regnmätaren.

Idag har jag lagt blodspår tillsammans med Annie som vi ska gå i morgon, två korta träningsspår på ca 300 m. Det räcker gott och väl, JoJo ska bara träna spårupptag och Annies Hilda ska bara gå för att få lite mer motivation.

Jag har köpt en sladdlös trimmer som jag ska till lite lättare klippning av öronen på JoJo och under armhålorna. Lite lättare med en sådan så slipper man tänka på sladden för då kan man vara vart som helst, på golvet tex eller ute när man ska raka armhålorna på hundarna. Det är Andis Pulse med ställbart skär. Annars är jag super nöjd med min andra Andis AGC2, en rosa, som jag köpte för 5 års sedan.

Andis Pulse Li 5 LCL -2

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: