Noseworkträning!

Igår var vi på Noseworkträning på Hûllert Maskin i Vara med HappyHund och gjorde fordonssök och utomhussök. Det var lite klurigt för det var blåsigt och stundtals byig vind som ställde till det men tjejerna fixade det bra och gjorde jättefina sök.
På söndag den 31 maj ska JoJo och jag gå en heldagskurs Nosework hos HappyHund och där ska vi jobba med

  • Höga gömmor
  • Flera gömmor
  • Starter

I söndags så gick jag spåret med JoJo och Wilma som jag hade lagt på lördagseftermiddagen och det gick galant. Wilma blir så lycklig när hon får ta med klöven hem och hon släpper inte den i första taget.
Det var ju inte meningen att det skulle bli ett långt spår men nu blev det så. JoJo behöver ju träna mer på startrutor och det gick bra att låta henne söka av själva kanten på startrutan så hon kan hitta spåret, så kanske har vi löst denna problemknut 🙂

Hej hopp:)

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: