Heldagskurs Nosework!

När man inte kan åka och hälsa på sin mor på Mors dag och barnen inte kan komma till mig heller i dessa Corona-tider så firar jag Mors dag på med en Noseworkkurs hos HappyHund Vara med JoJo. Och vädret kunde inte vara sämre, med en sol hela dagen men lite blåsigt så hade det vi det superduper roligt.
Det var höga gömmor, flera gömmor och starter. En fläkt var involverad i träningen som att den blåste doften från gömman direkt på hunden så att den fick den rätt i nosen vid starten, ett sätt att träna på just vid utomhussök. Detta tar vi med oss och fläkten hemma får en uppgift till förutom att ge lite svalka i varma dagar, fläkten kommer att användas i träningen.

Idag har det varit varmt, knappt någon vind alls, en svag bris bara och en klarblå himmel. Igår var det rätt så blåsigt men soligt. Det är väldigt torrt ute och det skulle behövas lite regn faktiskt. Jag har planterat i pallar lite grönsaker som morötter, sockerärtor, bondbönor, rädisor och sallad. Har även satt lite blomfrön som lågväxt solros och dvärgkrasse i lite olika färger. Det har nu börjat komma upp nu så lite regn vore väldigt bra.

Hej hopp 🙂

 

 

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: