Nedräkning för semester!!

Nu är det snart semester, bara 2 nätter kvar och det blir midsommarhelgen som jag jobbar sen så är jag ledig i 4 veckor. Det har varit osäkert nästan in i det sista hur det skulle bli med våra semestrar med tanke på Corona-epedemin och att vår avdelning som blev pandemiavdelning för vård av Covid-19 smittade. Men det har lugnat ner sig betydligt och på söndagnatten som var så hade vi bara 5 smittade och 5 negativa så det kanske håller sig så. Vi ska ha en s.k ren sida och en smittad sida i sommar med plats 23 pat. Nu går jag på semester så jag bryr mig inte hur det kommer att bli utan det får jag ta när återgår till jobbet i mitten juli.

Den digitala hundpromenaden med Agria, #agriahundpromenad var vi med på och den gick vi i söndags som samlade in pengar till Hundstallet som jag stöttar som månadsgivare.

#agriahundpromenad

Sommaren har kommit med besked och det har blivit varmt och gott, nästan för varmt och det är svårt att gå promenader med hundarna så det får bli tidiga morgon eller sena kvällspromenader ett tag framöver.

Nosarbete två dagar i följd blev det JoJo, för först på onsdagskvällen i förra veckan så var det träning i behållarsök hos HappyHund i Vara och sen på torsdagskvällen var vi till Vänersborg Ursand och gick jag ett öppen klass spår med JoJo och Annie var med också och gick sitt första spår med sin Hilda. Bra jobbat båda två, för det varmt och lite blåsigt och vindigt och JoJo var helt slut efteråt och likaså Hilda. Det var lite jobbigt i lingonriset för lilla Hilda som är en västgötaspets och hon försvann stundtals i riset men hon kämpade på sa matte Annie.
Nästa spår ska vi gå på ”Springernatta”den 27-28 juni och det ska bli kul och i år blir det lite annorlunda, ingen samling på Hunneberg i dessa Corona-tider utan vi lottas till en domare som vi får då åka till och det kan bli både en lång biltur på en 1-2 tim. eller så blir runt Trollhätta/Vänersborg.

 

.Hej hopp 🙂

 

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: