Nu är det varmt!!

Eller rättare sagt väldigt hett ute!!!!  Stekande sol och helt stilla, knappt någon vind alls. Jag sitter inne och har stängt till alla dörrar och fönster och väntar tills kvällssvalkan kommer. Tycker att värmen är jobbig och blir lite konstig utav den så jag försöker att undvika att gå ut mitt på dagen.
Idag var jag till Rydaskogen med hundarna för promenad men redan vid kl 9 så var det 22 grader så i morgon blir det till att gå ut tidigt för kommer att bli lika varmt i morgon också.
Jag ska egentligen inte klaga för jag har semester och vad mer kan man begära, sol, värme och lata dagar. Men när det blir uppåt en 30 grader då stänger jag ner, då vill jag inte vara med längre. Wilma tycker det är jobbigt när det är varmt men JoJo verkar det inte bekymra något nämnvärt men någon bollkastning får inte bli för henne just nu.

Dagen för midsommarafton, den 19 juni så var vi med på Clear Round på HappyHund. Tydligen så var det svåra sök eller om det var vinden som ställde till det, för det var bara mina 2 hundar och en till som av 13 hundar var de enda som klarade sig. Övriga fixade det inte men söken bestod av skor, toalettborstar, tandborstfodral och påsklämmor, lite annorlunda sök men roliga.

Nu laddar vi för ”Springernatta ” jag och JoJo. Det kommer att bli en utmaning för det blir varmt och torrt och det blir det för alla. Med start kl 20:00 på kvällen på lördag så hoppas jag att det har svalnat av lite och start kl 08:00 på söndagmorgon så är det nog svalt och skönt i skogen. Ingen direkt väntan utan vi är 2 st som ska gå för varsin domare i Nossebro, så hemmaplan alltså och ingen lång resa. Och prisutdelningen blir på söndag i Vänersborg, Skidstugan ca kl 15:00.

Hej hopp:)

 

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: