Spårprov/”Springernatta”

Det är fortfarande nästan extremvärme ute och man vill helst bara vara inne och man undviker att gå ut mitt på dagen. Även katten tycker det är varmt, han håller sig undan och ligger säkert i någon buske någonstans.

Ikväll blir det varmt i skogen när vi ska gå spårprovet för Springernatta. Vilket pris det blir spelar ingen roll för jag förväntar inget utan att huvudsaken är att hon hittar klöven och att hon få gå ett spår som hon tycker är så roligt. Vi slappar och vilar hela dagen och tar igen oss och samlar krafter. innan vi åker tänker jag duscha av henne så hon är lite våt i pälsen inför spårstarten.

Tränat på ett blodspår hemmaskogen 🙂

Hej hopp:)

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: