Promenad i Rydaskogen, Helås.

Idag fick det bli en skogsrunda i Rydaskogen istället för hemmaplan. Det börjar bli lite uttjatat att gå samma sträcka varje dag så jag tog bilen och det tar ca 10 min att åka dit. Precis lagom väder var det, svalt och lite blött med lite vattenpölar efter natten åskoväder. Det blev en runda på ca 5,5 km, precis lagom och Wilma tyckte det var skönt i den svala skogen. Hittade några nya trollboningar i skogen, jättesöta är de 🙂

På eftermiddagen så tränade jag lite stoppsignal och raka skick med JoJo och lite sök i trädgården bara för att de skulle få göra någonting. Skitskoj tycker hon och vill bara mer. Hon går och puttar på mig med nosen, mera matte, mera. Jag har varit lite dålig på att hitta på något med dom men det kommer alltid något annat i mellan. Har tänkt så många gånger att jag kan ju bygga upp en rallybana i trädgården men det rinner ut i sanden och så går dagen och det blir kväll och så orkar man etc. etc. Jag får till att skärpa till mig. JoJo älskar ju att man hittar på något, vad det än må vara.

Hej hopp 🙂

 

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: