Lite svalka äntligen!

Idag blev det äntligen lite svalka i form av regn och åska. Efter nästan veckor känns det som av hetta och sol så drog det in ett åskväder som äntligen släppte lite regn. Man blir väldigt begränsad tycker jag i vad man kan göra med hundarna i den här värmen. Promenaden för man göra tidigt på morgonen för att de ska få sin dagliga motion och även jag som älskar att vara ute och gå. Någon direkt träning utav rally eller lydnad blir det inte heller men förra veckan var vi träna Nosework behållare hos HappyHund i Vara.

Lite klurigt var det men väldigt roligt. Det var varmt så hundarna blev fort trötta. Wilma tyckte det var jätteroligt och protesterade högt när JoJo var ute på sitt sök och när vi var färdiga för kvällen och stå utanför och pratade så skällde hon högt och talade om att hon ville fortsätta med att söka.

Nästa söndag den 30 aug blir det ett varv på rallylydnadsbanan nybörjarklass med JoJo. Vi är väldigt ringrostiga och har inte tränat något så vi tar detta som en träning. Ska bli kul i alla fall. Det är nästan ett år sedan vi tog ett kvalificerat resultat och man kan ju alltid hoppas att det blir ett eller två denna gången.

Hej hopp:)

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: