Min kompis!

SE VCH Kristaras Joyful Jolene ”Jojo”

Min ständiga följeslagare, alltid ett steg efter. Följer mig vart jag går, går jag på toa på natten så är hon med, reser jag på mig från köksbordet så är hon med, alltid är hon med. Matte’s hund är hon <3.

Vi är anmälda till Bäst i Väst, ett distriktsmästerskap inom SSRK väst. Man ska gå 4 spår varav ett specialspår för tilldelade domare som man själv får ringa och boka, max två spår för samma domare. Man har hela året ut på sig att gå spår och förutsättningar är då att det är barmark förstås. Jag har ännu inte ringt någon domare men ska ringa i veckan till någon. Det blir en liten bit att åka men max två timmars bilresa gäller fortfarande. Jag har väl kanske ca 1,5 timmes bilresa till någon utav dom. Ska bli väldigt roligt 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: