I morgon är det 1:a advent!

I morgon så tänder vi första ljuset.

Oj vad tiden går och det var så länge sedan jag skrev något här på bloggen. Tiden bara går och går och snart är det jul, fasen också och så är det Corona-pandemi så kan kan inte träffa nära och kära i juletider. Ja, allt är upp och ner till och med vädret. Just idag så var det så disigt så det blev lite rimfrost på träden och dimman lättade inte på hela dagen så solen såg man inte mycket av.

JoJo fyllde 4 år den 19 nov, börjar bli stora damen nu. Stadig och redig är hon och världens goaste hund. Har mognat en del men är fortfarande lika barnslig med sin boll som hon vill bära med sig överallt.

Hipp hipp hurra för JoJo!

Gammeltant Wilma mår bra fortfarande, lite stel är hon men hänger med bra på promenaderna. Jag har klippt ner henne, tog bort all lång päls på benen, under magen. Hon gillar inte längre att man håller på att kammar och trimmar, så det blir bäst så och inför vintern så blir det bra.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: