Solen!!

Idag så har solen visat sig hela dagen, lite moln var det men solen lyste och det var så skönt att se lite ljus för en gång skull. Så det blev en riktig lång promenad idag med bara JoJo, Wilma ville inte följa med så jag fick vända och gå hem med henne. Husse var hemma så hon ville vara med honom istället.

Jag har märkt det sista att hon tycker det är sådär att följa med på promenad, lite motvilligt men hon går i sin egen takt. Och så har hon varit lite petig med maten det sista, särskilt nu under löpet. Så jag har bytte foder till ett med lite mjukare kulor, Mera Dogs soft Brocken, men det var tydligen gott ett tag, så då blandade jag i lite Mush men då sållade hon bort de kulorna och åt bara Mushen. Så nu har jag köpt Vom og Hundemat/Digestive till henne och det gjorde jag igår. Hon verkar gilla det, hon åt upp allt nu på morgonen så får vi se hur det går med det. Hon behöver inte så mycket mat då hon inte är så aktiv längre. Har en tanke i huvudet också om det är hennes tänder som spökar eller om det är något annat. Hon verkar lite trött, inte riktigt samma gnista längre. Det är inte lätt när de börjar bli gamla och när man snart måste ta ett beslut, när är det dags…Men vi tar en dag i sänder.

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: