3 dagar kvar….

……innan detta konstiga år är slut. Med en coronapandemi så gott som hela året men med ett litet andrum tidigt i höst innan den andra vågen drog igång, en andra våg som ingen trodde att den skulle komma, med mer smittade och sjuka.
Nu hoppas vi på en lite vinter med snö först innan våren kommer med ljuset och ett corona-fritt år.

Idag har det varit någorlunda lite upphåll så man kunde gå en runda med Wilma och JoJo. Med sina back on track täcken på för det blåste ostliga vindar som var väldigt kalla.
Wilma har blivit väldigt kräsen med maten det sista, det började plötsligt under löpet, hon bara luktar lite på den och sen vill hon inte ha mer. Jag har försökt med allt, bytt foder, blandat i blötfoder/färskfoder med vatten, men näää, vill inte och sätter sig ner och tittar på mig. Lite torrkulor gick ner ikväll i iallafall. Ok, du slipper. Då plockar jag bort det, du får nästa gång.
Klart att man blir bekymrad av att hon inte vill äta. Hon har ju en kronisk leverinflammation (höga levervärden)som hon inte visar några symtom av. Så vad har jag att vänta mig. Det är bara att avvakta och se vad åt vilket håll det går.

❤ ❤

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: