Nytt år 2021!!

Året första promenad på nya året bjöd på lite sol 🌞 Den tittade fram lite efter väldig molnbank och man kunde ana att solen skulle visa sig lite. Härligt, den där gula bollen har man inte sett på länge. Men den blev inte långvarig, efter några timmar så blev det molnigt och disigt igen.

Gammeltant Wilma har börjat äta sin mat igen och det verkar som gillar det hon får. Hon får 1 dl Hill’s senior utblandat med lite våtfoder från Doggy morgon och kväll till att börja med så får vi hur det går.

❤️

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: