Äntligen lite snö!

I både onsdags och torsdags så kom det lite snö och i går så kom det mer men inte mer att det täcker gräsmattan, ett par cm kanske. Det är så pass att hundarna inte blir smutsiga när vi är ute och går, härligt. Det är inte speciellt kallt heller, någon minusgrad bara.

Foto av Egor Kamelev pu00e5 Pexels.com

Vilken tur att jag fick tassarna klippt på Wilma innan snön kom, hon hade ett par rejäla labbar till tassar men nu så är det gjort. Tog JoJo´s tassar också när jag ändå höll på. Och nerklippta i är de också för att slippa all snö i pälsen och dessutom mycket lättare att torka om det blir tö så att snön går bort och det blir skitiga vägar igen.

Wilmas matresa fortsätter, hon blivit så kräsen gammeltanten, inte mycket som duger. Har provat det mesta känns det som men jag har bara köpt sånt foder som hon ätit förut som jag vet att det fungerar med hennes mage, hon har en stålmage känns det som för allt annan skit går ner som kattbajs eller något annat smaskigt hon hittat ute. Hon kan sitta och tigga och se på när husse äter smörgås så hungrig är hon ju, men när det passar henne.
Så i kväll ska jag fresta med hon Mush-bullar med lite ris så får vi se om det duger.
Annars är hon pigg, hon hänger ju med på promenaden även om det inte går i någon raketfart precis, får stanna och vänta på henne ibland men hon pinnar på i sakta trav.

Vi får väl se hur länge denna matresa håller på och hon får äta när hon vill och vill hon inte ha så får hon vara utan tills hon blir hungrig.

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: