Nu har Wilmas steg tystnat!

2009.03.19-2021.02.01

Igår fick du gå över regnbågsbron efter att blivit dålig och mådde inte så bra. Jag hade lovat mig själv och bestämt tidigt att om du blev sjuk och det inte fanns någon återvändo så skulle du få somna in. Så blev fallet, igår så somnade du in så fint och stilla tillsammans med mig matte och JoJo vid din sida ❤

Vi har gjort massor tillsammans du och jag och dom minnena kommer alltid att finnas kvar. En så snäll och underbar kompis du var och jag kommer sakna dig i massor men i hjärtat mitt kommer du alltid finnas kvar <3.

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s