Så var det bara en kvar!

Nu har man bara en hund kvar och det känns väldigt konstigt. När man i över 10 år levt med två hundar så känns det tomt på något konstigt sätt, kan inte riktigt förklara det med det är något som fattas.
Elsa gick över regnbågsbron i maj 2019 och nu Wilma den 1 februari efter har blivit sjuk. JoJo kom till oss i januari 2017 så i 2 år hade vi tre hundar tills Elsa gick bort.

Mina 3 ❤

Nu får JoJo vara ensam hund ett tag så får vi se hur hon trivs med det eller om hon saknar en kompis. Det är nog så att hon saknar och sörjer Wilma för hon tittar lite mer extra efter om hon är någonstans. Det kommer att ta lite tid men med tiden så vänjer hon sig att vara själv.
Att vara ensam ett par timmar går bra för nu har hon ju inte Wilma kvar som sällskap, för det blir ett litet glapp på några timmar innan jag kommer hem efter nattpasset efter det att Stig åkt iväg på jobb men det fixar hon, det är inga problem.

Jag har fått döpa om bloggen för den hette ju förut Elsa, Wilma och JoJo, springer spaniels i vardag, träning och tävling. Nu får den heta Engelsk springer spaniel…I vardag, träning och tävling så nu får det bli en blogg om bara JoJo och vad vi hittar på tillsammans <3.

Kristaras Joyful Jolene ❤

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: