Vilodagar!

JoJo har skittråkigt idag, bara vila och ta det lugnt i några dagar har veterinären sagt. Hon har åkt på någon sträckning i ländryggen så hon får äta Onsior 7-10 dgr. Mådde pyton igår efter smärtlindring av Buprenorfin och Robenacoxib-Onsior men idag är hon piggare 😀 Hoppas hon blir bra snart, för jag saknar våra promenader. Men det är kallt ute så, egentligen lite för kallt för långpromenad och jag vill inte gå själv, utan hund är det inget kul att gå en långrunda så jag får också ta en vilodag 🙂

JoJo har det tråkigt idag

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: