Vi prövar ett nytt foder!

Vi ska testa ett nytt foder från MERA, Pure Sensitive Insect Protein. Det är 22% protein och 12%fett. Hon har ätit från Pure Sensitive serien ett tag från MERA, ja sen i höstas då hennes mage plötsligt sa stopp för något och blev dålig med lös avföring. Hon åt då Eukanuba specific/cocker spaniel 27/12 eller om det var något ute hon hade hittat men jag tror att hon reagerade på kycklingen i fodret. Det flesta fodren är det ju kyckling i, helt eller delvis. Testade ett vet.foder från Hill´s men blev inte bättre då det innehåller kyckling som hon verkade reagera på så ett foder från Purina Pro Plan Lamm och Ris blev räddningen och sedan så fasade jag in henne på MERA´s foder Pure Sensitive serien med kalkon och lax. Och nu det sista har hon fått äta den maten som Wilma inte ville äta, det har varit mjukmat från Prima dog, Hill´s, Bozita, Mush och Priima. Jag hade skurit det i mindre bitar och fryst in för att ta fram och blanda i som en berikning på fodret men Wilma ville inte ha det så JoJo fick äta det i stället och jag blandade i det i torrfodret.

Nu finns inte Wilma kvar längre så JoJo fick äta upp det som fanns i frysen och nu äter hon bara rent torrfoder som är då Pure Sensitive/Insect protein från MERA.

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: